Utolsó kommentek

M.W.S. hivatalos blogja

A solymári Lakótelep Metál zenekar - M.W.S. - turnéra indul és mivel teljesen "csináld magad"-ban nyomja érdemes megfigyelni, hogy mennyi viszontagság és gond szegélyezi az útjukat. Ezzel a bloggal nem csak a "turné napló" jelleget szeretnénk megteremteni, hanem kezdő zenekaroknak szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a saját tapasztalatainkkal és hibáinkkal. Nagy örömmel fogadjuk a hozzászólásokat és az észrevételeket! www.mwsmusic.hu www.myspace.com/mwsband

Linkblog

Visszaemlékezés.

2007.12.18. 20:06 | a_zenekart_hallottuk | Szólj hozzá!

Címkék: fun zene metál koncert hardcore szeged party kezdés eetfilm lakótelep szentes turné solymár mws

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketMikor ezt a naplót írom, már régen véget ért a fantasztikus M.W.S. zenekar 2007-es őszi túrája és nyilván sok tapasztalattal gazdagodtunk, amelyeket ezen a blogon fogunk megosztani veletek. Az ötlet már a koncertek előtt megfogant, mert úgy éreztük, hogy kevés helyen lehet - még ha csak írásban is - megtapasztalni egy valóban UNDERGROUND zenekar ténykedését. A tervek végül valósággá váltak és Farkas Arnold barátunk segítségével megszületett ez a blog. Időközben Libel Róbert-nek hála, sikerült videókkal is kiegészíteni az élményeket, hogy ne legyen nagyon száraz az itt elmesélt élmény és természetesen igyekszünk minél több képpel is kedveskedni, amiben sokan, sokféleképpen segítettek. Őket természetesen lehetetlen lenne mind kiemelni ezért nem is tesszük, úgyis tudják, akiknek kell, hogy mennyire hálásak vagyunk az önzetlen segítségért, amivel hozzájárulnak a mi kis "lakótelep metál" bandánk népszerűsítéséhez.
Akkor kezdődjék a napló!
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk:
Mazsola, Tiki, Szó, Csoky és Frost.

A bejegyzés trackback címe:

https://mwsmusic.blog.hu/api/trackback/id/tr96268544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása